O nama

Prevodimo na više od 30 svetskih jezika

Prateći savremene trendove, tim prevodilaca sa višegodisnjim iskustvom u tradicionalnom prevođenju pokrenuo je ovaj sajt sa namerom da bude dostupan širem broju korisnika prevodilačkih usluga na internacionalnom nivou. Trenutno vršimo usluge prevođenja na više od 30 svetskih jezika pod najpovoljnijim uslovima i u najkraćem roku.

Ono što nas odlikuje je spremnost na svaki dogovor sa korisnikom bez obzira na oblast i obim teksta.

Da biste Vaše poslovne aktivnosti, plasman proizvoda, usluga ili znanje proširili i na druga govorna područja, Agencija Poliglota Balkan će Vam to omogućiti angažovanjem svojih prevodilaca.

Urađenih
prevoda
0
Simultanih
prevoda
0
Zadovoljnih
klijenata
0
Prevoda sudskih tumača
0

Angažujte profesionalce

Za uspostavljanje poslovne konverzacije verovatno je dovoljno i Vaše poznavanje stranih jezika, ali za uspešnu saradnju u raznim delatnostima Vašeg interesovanja ili plasmana proizvoda ili usluga, to ipak treba prepustiti profesionalcima.

Mnogi uspešni ljudi koji su se poslovno dokazali nisu bili poliglote, već su se bavili poslom koji najbolje poznaju a za usluge prevođenja angažovali su druge poput Agencije Poliglota Balkan.

Naša agencija će Vam omogućiti najbolju uslugu angažovanjem svojih saradnika iz mnogih oblasti koji su do sada već stekli značajnu reputaciju.

Dovoljno je da nas kontaktirate, sve ostalo je naša obaveza.